O nama

R&B Medical Co Plus je preduzeće za promet na veliko farmaceutskim i medicinskim proizvodima namjenjenim apotekama i bolnicama. Koncept razvoja postavljen je kroz pažljiv odabir asortimana proizvoda, čvrste zastupničke ugovore sa inopartnerima i postepeno formiranje mreže komercijalno stručnih saradnika kako bi optimalno bila pokrivena cijelokupna teritorija Bosne i Hercegovine. Kompletno poslovanje podržano je savremenom računarskom tehnologijom i transportnom logistikom koja omogućava brzo i efikasno reagovanje na izražene potrebe naših korisnika usluga.

“R&B Medical Co Plus” postoji da bi uz stručne i motivisane zaposlene svojim kupcima pružilo najviši nivo kvaliteta usluge, a kontinuiranim rastom i pozitivnim rezultatom poslovanja obezbjedilo trajanje i dobit za Kompaniju.

“R&B Medical Co Plus” kao sinonim za kompaniju koja kontinuirano postavlja najviše standarde u oblasti poslovanja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira.

U R&B Medical Co Plus svesni smo da uspeh našeg poslovanja zavisi od zadovoljstva naših kupaca, stoga ćemo dosledno nastojati u potpunosti razumeti sadašnje i buduće potrebe kupaca, ispunjavati njihove zahteve i nadmašiti njihiva očekivanja.

Gradićemo povjerenje i konstruktivne odnose s kupcima kroz međusobno razumjevanje i uvažavanje zasnovano na znanju, kompetencijama i standardima struke.

Menadžment kvaliteta je zadatak i odgovornost rukovodilaca svih nivoa i svakog zaposlenog.

Timski rad rukovodilaca obezbeđuje besprekorno odvijanje svih poslovnih procesa.

Stalnim ulaganjem i brigom o zaposlenima stvorili smo i održavaćemo čvrst temelj organizacione sposobnosti na kojoj se zasniva zadovoljstvo naših korisnika.

Planiranje, preventiva i poboljšavanja su prepoznatljiv stil rada u organizaciji.

Usklađen održiv razvoj, zaštita čovekove okoline, štednja prirodnih resursa, bezbednost i zaštita zdravlja u toku rada predstavljaju obavezu rukovodstva i svih zaposlenih.

Klima saradnje, poverenja i pripadnost “R&B MEDICAL CO PLUS” se zasniva na uključivanju zaposlenih u kreiranje i poboljšavanje poslovnih procesa, usluga i proizvoda.

Sprovođenje ove politike i dostizanje nove organizacione kulture i kompetentnosti se podržava odgovarajućim programima obrazovanja, obuke i motivacije svih zaposlenih.